NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁM: E-000781/2014
Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Cukrász

/static/images/1/courses/31.jpg

HALLGATÓI VÉLEMÉNYEK

Köszönöm a segítséget és a szervezést, hogy a cukrász szakmát sikeresen megszerezhettem. Nagyon örülök neki és további jó munkát kívánok!
Jónásné Marika

Miért minket válasszon?

Ha Önnek is számít az oktatók felkészültsége és segítsége, a referensek közreműködése, a tudásanyag minősége, akkor ne keressen tovább, mert a legjobb helyen jár!

Képzésünkről:

Tantermi képzésünkön, szakmailag felkészült és a munkaterületén elismert cukrász oktatóink segítik Önt abban, hogy a képzés során elhangzott elméleti tudást és a gyakorlati technikákat a legkiválóbban tudja alkalmazni. Oktatóink a képzés alatt, mindenre kiterjedő tudást adnak át Önnek, hogy ne legyen olyan aprósütemény, vagy torta amit ne tudjon elkészíteni.
A képzést elvégezve képes lesz arra, hogy a cukrászati termékeket megrendelők igényeit, maximálisan teljesíteni tudja. Nem lesz olyan megbízás, amit ismereteinek és kreativitásának köszönhetően ne tudna elvégezni. Munkáját az élelmiszergyártás higiéniai alapkövetelményeinek betartása mellett végzi és az elkészítendő termékek során ügyel a korszerű táplálkozáshoz minél inkább igazodó alapanyagok betartására is.


A képzésünket teljesítők általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültség birtokában jó eséllyel érvényesülhetnek a cukrász szakmában.

Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Ügyfélszolgálat: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. fsz 6.

Tel: 06 82 / 419-910 Fax: 06 82 / 419-910

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés