NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁM: E-000781/2014
Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Aranykalászos gazda tanfolyam

Ön is lehet sikeres gazda!

Gyermekkora óta a mezőgazdaság területén dolgozik, és úgy érzi most jött el az idő, hogy saját vállalkozásba fogjon? Itt a lehetőség, hogy megszerezze a kellő ismereteket és felkészüljön a mezőgazdaság nyújtotta kihívásokra.


Mit foglal magába az aranykalászos gazda szakma? Az OKJ-s tanfolyamunkat teljesítők feladatai közé tartozik a mezőgazdasági gépek irányítása és szervizelése, növények termesztése és azok gondozása. A munkaterülethez hozzátartozik az állattenyésztés és állattartás, amely Magyarország gazdaságában fontos pozíciót tölt be. Az aranykalászos gazda az elsajátított ismereteknek köszönhetően tisztában lesz azzal, hogy például mikor esedékes egyes növények betakarítása, illetve mikor tökéletes a talaj és levegő-hőmérséklete a termőföld bedolgozás szempontjából. Gondosan ügyel az állatállomány megfelelő fenntartására és a jószágok egészségének megóvásában. A végzettséggel rendelkezők szabadon vásárolhatnak nagybirtokot, amin a lehető leghamarabb el is tudják kezdeni, akár a termőföld kialakítást, vagy éppen a haszonállatok tenyésztését.

Országosan indított képzésünk segítségével Ön akár 5 hónap alatt megszerezheti az aranykalászos gazda OKJ-s bizonyítványát!


Ha már rendelkezik alapfokú iskolai végzettséggel, egészségügyi alkalmassággal és „B” kategóriás jogosítvánnyal, akkor nincsen más hátra, csak jelentkezni képzésünkre!


További információkért kérjük kattintson IDE!

Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Ügyfélszolgálat: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. fsz 6.

Tel: 06 82 / 419-910 Fax: 06 82 / 419-910

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés