NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁM: E-000781/2014
Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Fogászati asszisztens tanfolyam


Legyen Ön a fogorvos jobb keze!

Egy igazán fontos munkaterület, ahol folyamatosan fejlődhet mind tudásban, mind pedig gyakorlatban. Részt vehet a felmerülő problémák minél hatékonyabb és precízebb megoldásában. Ha egy igazán izgalmas munkában szeretne részt venni, de nincsen meg a kellő tudása hozzá, akkor jelentkezzen fogászati asszisztens képzésünkre és mi segítünk a megszerzésében.

Mit is rejt magában a fogászati asszisztens szakma? Ahogy a nevéből is következik az egészségügyi szolgáltatás területén elsősorban asszisztensi feladatokat lát el és segítséget nyújt a fogorvos számára. Kommunikál a beteggel, dokumentálja az adatait, vizsgálati eredményeit és időpontot ad, előjegyez a fogorvosi beavatkozásra. Kompetenciájának megfelelően nyilvántartási és ügyviteli adminisztrációkat vezet. Tisztán, sterilen tartja a vizsgálót és a műszereket.

Országosan indított képzésünk segítségével Ön akár 12 hónap alatt megszerezheti a fogászati asszisztens OKJ-s bizonyítványát!

A részvételhez középfokú iskolai végzettségre van szüksége és ha ez megvan, nincs is más akadálya, hogy egy remek tanfolyam részese legyen.

Gondoljon a jövőjére és válasszon olyan hivatást, amire mindig szükség van!

További információkért kérjük, kattintson IDE!

Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Ügyfélszolgálat: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. fsz 6.

Tel: 06 82 / 419-910 Fax: 06 82 / 419-910

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés