NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁM: E-000781/2014
Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Gyógyszertári asszisztens tanfolyam


Legyen a gyógyszerek szakértője!

A képzés teljesítésével, olyan munkafolyamatokban vehet részt, mint például gyógyszerkészítés, gyógyszerformák kialakítása, gyógyszerész segítése, gyógynövény-forgalmazása. Ha érdekli a gyógyszertári munka és szeretne egy fontos munkaterületen dolgozni, akkor jelentkezzen képzésünkre!

Mit is rejt magában a gyógyszertári szakma? A gyógyszertári asszisztens főként adminisztratív és ügyviteli feladatokkal foglalkozik, raktároz és ellenőrzi a gyógyászati termékek szavatossági idejét. A készlet leltározásában közreműködik, pénzügyi és számviteli bizonylatokat kezel. Gyakran segít a gyógyszerek előállításában és előkészítésében, melyet csomagol, adagol, majd ezt követően dokumentálja a gyógykészítményt. Gyógyszer-technológiai részműveleteket végez. Számtalan érdekes feladatai mellett segédkezik a pénztárban és ellenőrzi a vény helyes megírását is.

Országosan indított képzésünk segítségével Ön akár 16 hónap alatt megszerezheti a gyógyszertáriasszisztens OKJ-s bizonyítványát!

A részvételhez középfokú iskolai végzettségre van szükség, továbbá egészségügyi alkalmasságra. Ha ezek megvannak, szeretettel várjuk tanfolyamunkon.

További információkért kérjük, kattintson IDE!

Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Ügyfélszolgálat: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. fsz 6.

Tel: 06 82 / 419-910 Fax: 06 82 / 419-910

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés