NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁM: E-000781/2014
Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Villanyszerelő tanfolyam


Vigyen világosságot a mindennapokba!

Szeretne egy izgalmas szakmát? Itt az ideje, hogy megismerkedjen a villanyszerelés művészetével. A képzés az ország számos pontján elérhető. Jelentkezzen OKJ-s villanyszerelő tanfolyamunkra és legyen Ön is nélkülözhetetlen szakember!

Még is mit rejt magában a villanyszerelő szakma? A végzett szakember műszaki leírásokat értelmez. A saját munkaműveletéről rajzokat készít és felállítja a munkafolyamatok sorrendjét. Felméri a munkához az anyag szükségletet és kiválasztja az adott célra legmegfelelőbb szerszámokat. Mindig mérési jegyzőkönyvet és építési naplót vezet. Villamossági szerelést végez és a fogyasztó berendezésekhez csatlakozókat, konnektorokat helyez el. Világító berendezésekről gondoskodik, karbantart, épít és szerel. Kábelszerelés közben különböző színnel jelöli a vezetékeket és tisztában van az egyes kábelek fajtáival, azok összekötési függvényével.

Országosan indított képzésünk segítségével Ön akár 10 hónap alatt megszerezheti a villanyszerelő OKJ-s bizonyítványát!

A részvételhez alapfokú iskolai végzettségre van szükség, továbbá egészségügyi alkalmasságra. Ha ezek megvannak, szeretettel várjuk tanfolyamunkon!

További információkért kérjük, kattintson IDE!

Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Ügyfélszolgálat: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. fsz 6.

Tel: 06 82 / 419-910 Fax: 06 82 / 419-910

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés