NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁM: E-000781/2014
Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Karosszérialakatos tanfolyam

Miért minket válasszon?

Ha Önnek is számít az oktatók felkészültsége és segítsége, a referensek közreműködése, a tudásanyag minősége, akkor ne keressen tovább, mert a legjobb helyen jár!

Még mit adunk Önnek? Szabadságot!

A karosszérialakatos képzésünk a távoktatásos formának köszönhetően bárhonnan elvégezhető az ország területéről. Ha lakhelyéről szeretné elvégezni a képzést, vagy jelenleg is karosszériaműhelyben dolgozik, de képesítése még nincsen meg, annak sincsen akadálya.

Az általunk biztosított elméleti tananyagnak és a gyakorlati helyen elsajátított ismereteknek köszönhetően a képzést elvégezve a karosszériaműhelybe érkező gépjárműveken képes lesz elvégezni a javítási munkálatokat. A karambolos jármű és korrodált karosszériák javítását, a sérült elemek cseréjét és a gyári értékre való beállítását. A munkavégzés során, húzó-padot, egyengető rendszert, elektromos és pneumatikus gépeket, valamint kézi szerszámokat használ a legjobb végeredmény eléréséhez.

Nálunk minden megvan ahhoz, hogy a képzésen felhalmozott tapasztalatokat a gyakorlatban is kamatoztathassa.

A karosszérialakatos képzésünket teljesítők általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültség birtokában jó eséllyel állíthatja vissza a sérült gépjárműveket eredeti formájukba.

Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Ügyfélszolgálat: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. fsz 6.

Tel: 06 82 / 419-910 Fax: 06 82 / 419-910

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés