NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁM: E-000781/2014
Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Regeneráló balneoterápiás masszőr

/static/images/1/courses/192.jpg

Miért minket válasszon?

Ha Önnek is számít az oktatók felkészültsége és segítsége, a referensek közreműködése, a tudásanyag minősége, akkor ne keressen tovább, mert a legjobb helyen jár!

Képzésünkről:

Szakmailag felkészült és munkaterületén elismert oktatóink segítik Önt abban, hogy a regeneráló balneoterápiás masszőr tanfolyam során elhangzott elméleti tudást és a gyakorlati technikákat a legkiválóbban tudja alkalmazni. Oktatóink a tanfolyam alatt mindenre kiterjedő tudást adnak át Önnek, hogy a munkaterületén helytállhasson. A képzést elvégezve képes lesz a betegek illetve páciensek közérzetének javítására, a teljes test és egyes testtájak különleges masszírozására. Aromaterápiás, hidroterápiás kezeléseket végez, szaunamesteri feladatot lát el. Megfelelően tudja alkalmazni a munkájához szükséges eszközöket, berendezéseket. Együtt dolgozik más egészségügyi szakemberekkel.

A regeneráló balneoterápiás masszőr képzésünket teljesítők általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültség birtokában jó eséllyel érvényesülhetnek a masszőr munkaterületen.

Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Ügyfélszolgálat: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. fsz 6.

Tel: 06 82 / 419-910 Fax: 06 82 / 419-910

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés