NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELI SZÁM: E-000781/2014
Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Szakács - Keszthely

/static/images/1/courses/Szakács-32.jpg

Miért minket válasszon?

Ha Önnek is számít az oktatók felkészültsége és segítsége, a referensek közreműködése, a tudásanyag minősége, akkor ne keressen tovább, mert a legjobb helyen jár!


Képzésünkről:

Tantermi képzésünkön, szakmailag felkészült és a munkaterületén elismert szakács oktatóink segítik Önt abban, hogy a képzés során elhangzott elméleti tudást és a gyakorlati technikákat a legkiválóbban tudja alkalmazni. Oktatóink a képzés alatt, mindenre kiterjedő tudást adnak át Önnek, hogy ne legyen olyan étel amit ne tudna elkészíteni a legmesteribb módon. A képzést elvégezve képes lesz arra, hogy a vendéglátó egységek konyhájában a megrendelők igényeit, maximálisan teljesíteni tudja. Nem lesz olyan megbízás, amit ismereteinek és kreativitásának köszönhetően ne tudna elvégezni. Munkáját az élelmiszergyártás higiéniai alapkövetelményeinek betartása mellett végzi és az elkészítendő ételek során ügyel a korszerű táplálkozáshoz minél inkább igazodó alapanyagok felhasználásának betartására is.


A szakács képzésünket teljesítők általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültség birtokában jó eséllyel érvényesülhetnek a szakács szakmában.

Képzési ismertető

KÉRJÜK, VÁLASSZON A KÉPZÉSI FORMÁINK KÖZÜL:
OKJ-s tantermi képzés 139.000 Ft-tól TANTERMI OKTATÁS RÉSZLETEI

Tanfolyam.hu - Oktatás és képzés az ország egész területén

Ügyfélszolgálat: 7400 Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. fsz 6.

Tel: 06 82 / 419-910 Fax: 06 82 / 419-910

Web200 Internet Média Kft - weboldalkészítés, keresőoptimalizálás(seo), domain regisztráció, szerver üzemeltetés