Esküvőszervező

Tanfolyam leírása

Esküvőszervező részletei

Az esküvőszervező tanfolyamról és szakmáról:

Az esküvőszervezés egy gyönyörű szakma, melyben mindenki kiélheti szervezőkészségét, kreativitását. Nincs is annál szebb, mint amikor az esküvő napján a boldog ifjú páron látod, mennyire elégedettek munkáddal, vagy amikor megkapod az első kisbabájuk fotóját.
Ebben a szakmában nagyon fontos, hogy figyelemmel kísérd az aktuális esküvői trendek alakulását, legyen szó dekorációról vagy éppen a menyasszony ruhájáról. Ennek ismeretében megfelelő tájékoztatást és tanácsot tudsz adni a házasodni készülő párnak, ezzel is segítve a NAGY NAP minél szebbé tételét.
Az esküvőszervező szakma most van elterjedőben Magyarországon.

Az esküvőszervező  tanfolyamot, a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Esküvőszervező tanfolyam

Esküvőszervező tanfolyam 1

Esküvőszervező tanfolyam 2

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

francia manikűr szakképesítés gyakorlati hely japán manikűr hostess ékszer képesítés ismeret képzés tanfolyam köröm személy színvonal frigy iskola oktatás szellemi munka szakképzés fénykép szoknya suli nappali képzés foglalkozás tanítás bizonyítvány házasság rendezvény arcfesték vendég ruha hitel protokoll rendezvényszervező tantermi oktatás esküvőszervező kéz tantermi képzés gyöngy felnőttképzés fodrász képzések szaktanfolyam kozmetikum oklevél fényképfelvétel szalon arckrém

Vissza az előző oldalra

hirdetés