Fodrász

Tanfolyam leírása

Fodrász részletei

A fodrász tanfolyamról és szakmáról:

A jó fodrász segít kiválasztani az arcunknak, a testalkatunknak és a stílusunknak egyaránt megfelelő hajformát és hajszínt. Követi a divatirányzatok alakulását és az elképzeléseit biztos kézzel meg is valósítja. Ez egy igazán kreatív szakma, ahol a trendek alakulásának köszönhetően, újabb és újabb stílusokkal ismerkedhet meg.

A fodrász tanfolyamot mindenkinek ajánljuk, aki egy igazán kreatív szakmát szeretne megtanulni és nem elégszik meg szerettei, barátai otthoni hajvágásával. Figyelemmel kíséri a hajstílusok alakulását.

A fodrász tanfolyamot, a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Fodrász tanfolyam

Fodrász tanfolyam

fodrász tanfolyam1

2007 Kapos Felnőttképző Kft. képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. képzések országosan

Tanfolyam leírása:

A 2007 Kapos Felnőttképző Kft fodrász képzésein magas szintû tudást szerezhet mérsékelt áron!

Kattintson a tanfolyam megtekintése linkre vagy a képre!
A tájékoztató elolvasása után lehetõsége van a fodrász tanfolyamra online jelentkezni!

MÁR TÁVOKTATÁSBAN IS ELÉRHETŐ KÉPZÉSÜNK!

Éljen a lehetõséggel!

Tanfolyam megtekintése
Adu Vállalkozói Szakközép- és Szakiskola tanfolyamhirdetés képe

Adu Vállalkozói Szakközép- és Szakiskola

Tanfolyam leírása:

Iskolánkban a 8. vagy 10. évfolyammal, és érettségivel rendelkezők számára lehetőség van a fodrász szakképesítés megszerzésére.
A képzési idő 2 év melynek ideje alatt a hallgató megismerkedhet többek között a fodrász szakmához tartozó etikai és kommunikációs eszközökkel, a munkakörnyezet kialakításával és védelmével, anatómiai és anyagismeretekkel, a hajviselés történetével.

Jelentkezzen és tanuljon intézményünben Ön is!

Iskoláink elérhetősége:
1211 Budapest, Tánicsics Mihály u. 78.
2400 Dunaújváros, Apáczai Cs. J. u. 61.
5300 Karcag Püspökladányi u. 14.

Tanfolyam megtekintése
Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskola tanfolyamhirdetés képe

Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskola

Tanfolyam leírása:

Vegyen részt férfi és női fodrász képzésünkön!
Iskolánkban lehetőség van a fodrász képzés elvégzésére 10. évfolyam esetén 2 év alatt, 12. évfolyam után a beépített szakmai alapozó tárgyak miatt 1 év alatt. Abban az esetben, ha másik iskolában végzett 10. ill. 12. évfolyam után szeretne valaki iskolarendszerben fodrásznak tanulni, arra is van lehetőség, de ebben az esetben a képzés időtartama 2 év.

Válasszon Ön is fodrász képzést!

Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskola:
1203 Budapest, Kossuth Lajos utca 35.

Tanfolyam megtekintése
PRISMA-TANODA Kft. tanfolyamhirdetés képe

PRISMA-TANODA Kft.

Tanfolyam leírása:

A PRISMA-TANODA Oktatási és Szolgáltatási Kft. célja, hogy iskolarendszeren kívüli felnőttképzési, valamint a szolgáltatási feladatait a vevők elvárásainak megfelelően, megbízható minőségi színvonalon és gazdaságosan végezze.

A szolgáltatásaink tartalmát a vevők igényei, a vonatkozó jogszabályok és szabványok/előírások együttesen határozzák meg.

Kattintson a tanfolyam megtekintése linkre vagy a logóra!

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

oklevél foglalkozás weboldal vezető szalon hajvágás férfifodrász tantermi oktatás okj-s tanfolyamok felvétel esti képzés szakelőadó fodrászszalon webhely ügyfél tanfolyamok haj színvonal műhely tanítás képesítés referens marketing ügyintéző okj tanfolyam okj-s tanfolyam suli kreativitás nappali képzés gyakorlati hely szaktanfolyam oktatás fotográfia felügyelő fizikai munka okj-s képzések szakismeret képzések szakszerű szakképzés menedzser borbélyüzlet tanácsadó oktatásszervező hajpótló dokumentáció fodrászat személy hajfelvarró fénykép fodrászüzlet felnőttképzés ismeret okj-s szakképzés hajfodrász okj-s szakképesítés okj-s fodrász fodrász képzés képzés okj-s bizonyítvány gyógyfürdőkben wellness iskola női fodrász mester vendég pályázat fotó weblap festék okj-s szaktanfolyam könyvelés tantermi képzés honlap okirat bizonyítvány ügyvitel auditálás adó szakképesítés segéd okj-s képzés szépségszalon

Vissza az előző oldalra

hirdetés