Kutyakozmetikus

Tanfolyam leírása

Kutyakozmetikus részletei

Az Okj-s kutyakozmetikus tanfolyamról és szakmáról:

Sokan talán kívülállóként megmosolyogják a helyet, de esetleg csak azért, mert nem tudják: a kutyakozmetikus manapság igen keresett foglalkozás, mivel egyre többen viszik kedvencüket kozmetikushoz, hogy megnyírják és szépítsék őket. A kutyakozmetikus nyomon követi a különböző stílusokat, trendeket, hogy ügyfeleiből mindig a legjobb formát hozza ki.

A kutyakozmetikus OKJ-s tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezi:

Képes tanfolyam ajánló:

Kutyakozmetikus tanfolyam

Kutyakozmetikus tanfolyam1

PRISMA-TANODA Kft. tanfolyamhirdetés képe

PRISMA-TANODA Kft.

Tanfolyam leírása:

A PRISMA-TANODA Oktatási és Szolgáltatási Kft. célja, hogy iskolarendszeren kívüli felnőttképzési, valamint a szolgáltatási feladatait a vevők elvárásainak megfelelően, megbízható minőségi színvonalon és gazdaságosan végezze.

A szolgáltatásaink tartalmát a vevők igényei, a vonatkozó jogszabályok és szabványok/előírások együttesen határozzák meg.

Kattintson a tanfolyam megtekintése linkre vagy a logora!

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

tanfolyamok okj-s tanfolyamok okj kutya weblap tanfolyam oktatás iskola okj-s szakképzés gondozó okj-s tanfolyam mester segéd suli okirat webhely gondozás asszisztens fodrászszalon dekoratőr alkalmazott fizikai munka benőtt köröm festék szalon személy kutyakozmetikus szakképzés szakképesítés fodrászüzlet képesítés weboldal hivatás cikk képzés okj-s szakképesítés köröm okj-s képzés projekt adatbázis okj-s képzések oklevél pedikűr kezelő ismeret ügyfél képzések frissítő szaktanfolyam tanítás bizonyítvány felnőttképzés szakszerű színvonal kozmetikum kozmetikus portéka okj-s szaktanfolyam dokumentáció foglalkozás kreativitás okj-s bizonyítvány mesterség okj-s macska fodrász

Vissza az előző oldalra

hirdetés