Szociális gondozó és ápoló

Tanfolyam leírása

Szociális gondozó és ápoló részletei

A szociális gondozó és ápoló tanfolyamról és szakmáról:

A szociális gondozó és ápoló az a középfokú szakképzettségű szociális szakember, aki a szociális, valamint a gyermekjóléti és gyermekvédelmi alap-és szakellátás területén ápolási és gondozási alapfeladatokat lát el. Tevékenységét az ellátást igénybe vevő saját környezetében vagy intézményi keretek között végzi. Feladatait munkacsoport tagjaként emelt szintű szakképesítésű vagy felsőfokú végzettségű szakember irányítása mellett látja el.

A szociális gondozó és ápoló tanfolyamot a következő képzőknél ajánljuk elvégezni:

Képes tanfolyam ajánló:

Szociális gondozó és ápoló tanfolyam

Szociális gondozó és ápoló tanfolyam 1

2007 Kapos Felnőttképző Kft. képzések országosan tanfolyamhirdetés képe

2007 Kapos Felnőttképző Kft. képzések országosan

Tanfolyam leírása:

A 2007 Kapos Felnőttképző Központ- szociális gondozó és ápoló tanfolyamain magas szintű tudást szerezhet mérsékelt áron!

Kattintson a tanfolyam megtekintése linkre vagy a logora!
A tájékoztató elolvasása után lehetősége van a tanfolyamra online jelentkezni!

VÉGEZZE EL TANFOLYAMUNKAT TÁVOKTATÁSBAN!

Éljen a lehetõséggel!

Tanfolyam megtekintése
Montenuovo Nándor Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium tanfolyamhirdetés képe

Montenuovo Nándor Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Tanfolyam leírása:

Iskolánkban minden diáknak, aki 8. osztályt sikeresen elvégezte lehetősége van előrehozott szociális gondozó és ápoló  szakképzésben részt vennie. A nem általános iskolákból érkezők a szakképző évfolyamon választhatják a szociális gondozó és ápoló szakmát.

Képzési idő: 3 év
Maximális létszám: 28 fő

Elérhetőségünk: 
Cím: 7754 Bóly, Rákóczi u. 2/A

Intézményünkkel kapcsolatos további információkért kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi Tanfolyam megtekintése gomb segítségével.

Tanfolyam megtekintése
Deák Ferenc és Széchenyi István Szakközép- és Szakiskola tanfolyamhirdetés képe

Deák Ferenc és Széchenyi István Szakközép- és Szakiskola

Tanfolyam leírása:

SZOCIÁLIS GONDOZÓ ÉS ÁPOLÓ KÉPZÉS
Iskolarendszerű nappali képzés keretein belül lehetősége van a tanulni vágyó hallgatóknak a Szociális gondozó és ápoló végzettség megszerzésére. A szakképesítés középszintű. Ha Ön is szeretné segíteni a szociális otthonokba bekerülő embereket a mindennapi feladataik ellátásában, ápolásában, türelemmel, kitartással és hozzáértéssel végezni feladatait, jelentkezzen intézményünkbe tanulónak.

Kapcsolatfelvétel és elérhetőség:
8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 16.

Kérjük, hogy amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni az iskolánkban megszerezhető szociális gondozó és ápoló végzettségről, akkor lépjen kapcsolatba velünk az alábbi gomb használatával.

Tanfolyam megtekintése

Tanfolyamhoz kapcsolódó címkék:

bizonyítvány szociális gondozó és ápoló távoktatásos tanfolyam anatómia tanítás színvonal okirat gondozás okj-s tanfolyamok oktatás hivatás mesterség szakképzés tanfolyamok szakszerű felügyelő képzések tanfolyam szaktanfolyam ismeret okj-s bizonyítvány okj-s képzés okj-s szakképesítés okj-s szaktanfolyam gyermek asszisztens alkalmazott baby sitter csecsemő okj-s képzések szakképesítés okj-s szakképzés okj-s tanfolyam geriátriai szakápoló tanfolyam minőség gondozó képesítés képzés oklevél suli szociális okj-s foglalkozás egészségügyi iskola ápoló szakápoló szakismeret okj személy felnőttképzés szociális gondozó

Vissza az előző oldalra

hirdetés